Vorige week heb ik dit schilderij geschilderd. Een tijger in de avond in Afrika. Het is een doek van 120 x 80. Ook erg leuk om te doen! Zoiets had ik ook nog niet eerder gedaan. Het schilderij is te koop! Als je interesse hebt in dit schilderij kun je mij altijd een email sturen. Op cursus ben ik ook met een schilderij bezig met het landschap van Afrika met een zonsondergang. Maar daar heb ik meerdere dieren op staan, zoals olifanten en giraffen.

Ben op cursus nog niet tevreden met het schilderij, dus daar moet nog flink aan gewerkt worden. Zelf ben ik ook benieuwd of het me gaat lukken het naar mijn zin te krijgen…

Ondertussen ben ik ook weer begonnen met 2 afrikaanse vrouwen te schilderen op een doek van 120 x 60. Ik heb al eens eerder zoiets gemaakt “Afrikaanse vrouwen op de markt”. Blijft leuk om te schilderen, maar dat schilderij heb ik nu even aan de kant gelegd om eens bloemen te proberen te schilderen. Dat wou eerst maar niet lukken, maar nu ik alweer een tijdje schilder en ik nu weet wat de verf doet, wil ik het alsnog proberen. Hieronder de foto’s van de Tijger en het begin van het schilderij “Afrikaanse vrouwen”.