Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Sabina, geboren (21-01-1966) en getogen in 1 van de Friese 11 steden Bolsward. Op school ben ik altijd wel creatief geweest, maar heb daar toen nooit wat mee gedaan. Totdat ik in 2000 mijn eerste computer ging aanschaffen. Ik heb toen een cursus “Webdesign” gevolgd en me bezig gaan houden met Photoshop. Ik vond het ontwerpen van flyers, posters, visitekaartjes en huisstijlen erg mooi om te doen. Ik heb in die tijd voor vele horeca gelegenheden flyers en posters ontworpen. Door drukte met ons bedrijf ben ik daar mee gestopt.

Ik run samen met mijn man Harrie een internetbedrijf “Genista Communicatie” .

Het leek mij altijd al erg leuk om eens te gaan schilderen. Met Photoshop kun je ook van alles maken, maar op mijn werk zit ik ook al de hele dag achter de computer, dus dat was voor mij niet helemaal een manier van ontspannen.

Ik heb in september 2011 de stap genomen om een schildercusus te gaan volgen in Sneek. En was na de eerste les razend enthousiast en vond 1 maal in de week schilderen te weinig.

Omdat we voldoende ruimte hebben in ons bedrijfspand heb ik een ruimte boven als atelier ingericht, zodat ik kon schilderen wanneer ik dat wou.

(Ondertussen zijn we verhuisd en heb ik een ander atelier.)

 

Voor mij is schilderen een manier van ontspanning.