Schilder atelier

Alweer een hele tijd geleden dat ik heb geschilderd. Doordat we 2 x zijn verhuisd afgelopen jaar, was ik er even helemaal klaar mee. Had nog geen fijne plek om te schilderen, maar inmiddels heb ik die gelukkig .

Slaapkamer als atelier

In het begin had ik een slaapkamer als atelier, maar ik kon hier niet fijn schilderen. Het was een prachtige slaapkamer met een Frans balkon, maar helaas het werkte niet voor mij. Geen inspiratie etc. etc.

Zolderkamer als atelier

We hadden al een tijd geleden besloten dat toch de zolderruimte het atelier zou worden. Iets groter dan de slaapkamer en ook een hele fijne ruimte. Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de hele zolder leeg gemaakt en al mijn schildersspullen daar naartoe gebracht. Gelijk wat schilderijen opgehangen, want dat geeft ook een bepaalde sfeer. Ben snel daarna weer aan de slag gegaan en het is werkelijk een hele fijne ruimte om te schilderen.

Nieuwe plek om te schilderen

Ik had nog maar 1 nieuw doek, deze wou ik gebruiken voor iets anders dan waar ik mee zou beginnen. Mijn jongste dochter houd van paarden, zij wil heel graag een schilderij van een paard op haar kamer. Dus ik heb een oud doek die ik eigenlijk niet meer zo mooi vond overgeschilderd. Nog nooit een paard geschilderd, dus ik vind het vreselijk moeilijk. Maar het begin is er en mijn dochter vind het nu al mooi!