Ik had nog een schilderij liggen die ik nooit heb afgemaakt. Nu moest het toch maar weer gebeuren. Verder met de Afrikaanse vrouwen. Paar keer mee bezig geweest, maar toen had ik het eigenlijk wel weer gehad met dat fijne schilderwerk. Allemaal figuurtjes maken op de hoofddoeken en op de jurkjes…..

Ik moest tussendoor toch echt even  wat anders schilderen. Zo gezegd zo gedaan. Ik had nog een doek liggen met daarop een vrouw. Ik was niet tevreden over dat schilderij, dus daar ben ik overheen gaan schilderen.

Even niet met te kleine penselen schilderen, maar met grote! Dat is meer iets voor mij.

Ik wou graag weer een gezicht schilderen, dus daar mee begonnen. Tussendoor ook met de Afrikaanse vrouwen bezig geweest, want deze wou ik niet nog een jaar laten liggen.

Ze zijn nu allebei af. Hieronder zie je het resultaat van beide schilderijen.